dimecres, 3 de juny del 2009

L'ordinador pot ser un bon mestre?

Des de fa uns quants anys que els ordinadors estàn, cada cop, més integrats a les aules consolidant-se com un recurs més per educar als alumnes. Però, pot ser un bon mestre?

L'ordinador pot ser un bon recurs i un bon suport pels mestres a l'hora d'ensenyar i també pot ajudar a l'alumne a desenvolupar algunes facultats, però en cap moment pot subtituir i fer la fuinció que fa el mestre. Un ordinador no pot ni orientar a l’alumne sobre els seus problemes i no pot incidir sobre ells i potenciar-los. Tampoc pot fer èmfasis en tornar-te a explicar el contingut o buscar noves metodologies perquè l’aprenentatge de l’alumne sigui millor. A més, un ordinador no pot solucionar problemes emotius i no pot establir un vincle efectiu amb l’alumne. Així doncs, el mestre és vital per al bon desenvolupament de l’infant.

En el treball trobarem explicat que és el Jclic i els seus objectius, les diferents activitats que hi podem trobar, tant des del punt de vista del mestre com des del del nen, atres programes similars, els avantatges i el inconvenients i les seves competències.

Per si us interessa i li voleu fer un cop d'ull us adjunto un link on trobareu el treball sencer.

http://docs.google.com/View?id=dfrg896g_6dv9j3sts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada